сите категории
EnEN

-Може да се совпадне со робот за водоснабдување и одвод за итни случаи

Време:-2023 11 16-

    Роботот за водоснабдување и одвод за итни случаи на Weiping може ефикасно да го реши проблемот со дотокот и одводот на вода во подземните објекти по урбаните дождови. Исто така, го оптимизира хардверскиот дизајн и ја конфигурира опремата за спасување врз основа на работните услови на тунелите на метрото, подрумите и другите оперативни сценарија.

502050f6164bb0126af11027bf37b89

    Оваа машина не е погодна само за општо пумпни и одводни опкружувања, туку е особено погодна за посебни полиња како што се урбани водоводи, одводнување на подземни гаражи, тунели за автопат, метро, ​​одводнување на подземни премини, катастрофи од земјотрес, спасување и уривање од колапс, итн. е исто така погоден за земјоделско снабдување со вода од суша, итно одводнување и спасување за контрола на поплави, катастрофи од земјотреси, лизгања од кал, уривања и други полиња за спасување и уривање.

微 信 图片 _20231116155428

微 信 图片 _20231116155434

▶Спецификации на производот

Машина маса1800KG
Брзина на возење5 и 10 км/ч
Поместување1100m³ / h
Подигнете16M

Карактеристики

  • Целосно хидраулична интелигентна контрола, одење со гасеничар; пумпи за вода, хидраулични алатки и помошни механизми се управувани од хидраулика, без ризик од електричен удар.

  • Пумпата за вода е дизајнирана со повеќеслоен уред за филтрирање, кој има силна отпорност на згура и ефикасно го спречува затнувањето на пумпата за вода. Може да се користи

     во различни сложени средини.

  • Може да вози различни преносни хидраулични алатки за спасување во итни случаи и може да одговори на истовремената работа на повеќе хидраулични алатки.

  • Жичен + безжичен далечински управувач, радиусот на безжичниот далечински управувач е 300m.

  • Патеките на ползачот можат да патуваат низ вода и можат да работат нормално кога се потопени во вода подолго време.

  • Со сопствен систем за осветлување, може да ги задоволи потребите за итно спасување во ноќна средина.

  • Големо поместување и високо кревање.

  •  Повеќе роботи може да се користат за операции за водоснабдување во серија.

Жешки категории