сите категории
EnEN

WIPIN ќе учествува на саемот во Кантон во октомври за да ги прикаже своите алатки за хидраулична опрема

Време:-2023 09 28-

  Саемот за увоз и извоз во Кина ќе се одржи на 15 октомври 2023 година на саемот за увоз и извоз во Кина, комплекс Пажоу, бр. Изложбениот период е од 382 октомври до 15 октомври За пет дена, WIPIN Company ќе учествува на саемот во Кантон и ќе ги прикаже своите најнови производи за хидраулични алатки. Овие производи ќе ја покажат водечката позиција на нашата компанија и техничката сила во областа на хидрауличните алати.


  Како еден од познатите производители на хидраулични алати во Кина, компанијата WIPIN се фокусира на развој и производство на висококвалитетна пренослива хидраулична опрема и алатки за спасување во итни случаи со високи перформанси. На овој кантонски саем, компанијата Weiping ќе прикаже различни видови хидраулични пили со ланец, хидраулични централи, хидраулични прекинувачи, хидраулични пумпи и други најчесто користени хидраулични алатки. Ќе лансира и некои нови производи, како што се хидраулични единици со 40 коњски сили. Овие нови производи се значително подобрени во однос на перформансите и квалитетот и можат да ги задоволат потребите на корисниците за високоефикасни и прецизни алатки. Покрај тоа, компанијата Weiping исто така направи иновации во дизајнот на производите, правејќи ги производите попријателски за користење и лесни за ракување.


  Компанијата WIPIN изјави дека учеството на саемот во Кантон е добра можност да ја покаже својата сила и предностите на производот пред светот. Тоа е исто така важна платформа за комуникација и соработка со меѓународните купувачи. Компанијата ќе продолжи да ги зголемува напорите за истражување и развој, континуирано да го подобрува квалитетот на производот и техничкото ниво и да обезбедува подобри услуги и поддршка за корисниците.Жешки категории