сите категории
EnEN

ПРОИЗВОДИ

Hunan Weiping технологија и развој Co., Ltd.


Топла продажни производи

област на апликација

Hunan Weiping технологија и развој Co., Ltd.


област на апликација

За нас

Hunan Weiping Technology and Development Co., Ltd. (во натамошниот текст WIPIN) се наоѓа во областа Lu-Valley Hi-Tech, градот Чангша, провинцијата Хунан, Кина. Претпријатието е високотехнолошки иновативно претпријатие кое е специјализирано за истражување и развој, производство и продажба на преносни хидраулични алатки. Преносливите хидраулични алатки се широко користени за спасување и итни случаи на транспорт, општинска администрација, земјотрес, рудник, гаснење пожари, аеродром, пристаниште итн. Да се ​​обезбеди добра услуга за клиентите како центар на работата. Да се ​​исполнат барањата на клиентите како начело на работата „Да се ​​создаде вредност за клиентот, да се создаде развој за претпријатието, да се создадат перспективи за вработените“ е целта на работата.
ЗА плачењето
За нас

Вести


Жешки категории